Beursvloer de Liemers

20
Nov
NieuwsGemeente DuivenGemeente ZevenaarGemeente Westervoort

Zodra de beursgong heeft geklonken, begint de tijd te lopen. Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties hebben dan 60 minuten om hét bedrijf of dé organisatie te vinden die hen - met gesloten beurs - aan felbegeerde spullen, adviezen of menskracht helpt. Dat is in het kort waar het bij de Maatschappelijke Beursvloer de Liemers om gaat. De eerste beurseditie resulteerde vorig jaar in ruim 48 matches.

Op maandag 20 november 2017 gaan stichtingen, verenigingen, basisscholen en andere vrijwilligersorganisaties opnieuw de beursvloer op. Samen met bedrijven, ZZP'ers en Serviceclubs onderhandelen ze over vraag en aanbod. Menskracht, kennis, materiaal, creativiteit en faciliteiten worden gratis uitgewisseld. Een notaris bekrachtigt ter plekke alle matches. Maatschappelijke organisaties bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie en bij de match met het betreffende bedrijf. Bijvoorbeeld: een bedrijf dat kantoormeubilair beschikbaar stelt aan een sportvereniging mag als tegenprestatie de sportfaciliteiten gebruiken voor haar personeelsuitje.

Meedoen levert altijd iets op

Beursvloer de Liemers is het startsein voor unieke samenwerkingen. Want wat de één over heeft, kan een ander dikwijls goed gebruiken. Ook dit jaar ontstaan er ongetwijfeld veel bijzondere contacten. Zo mooi kan maatschappelijk betrokken ondernemen zijn.

Schrijf u nu in voor de Beursvloer 2017 en volg de laatste ontwikkelingen via onze website, Facebook of Twitter.

Maatschappelijke Beursvloer de Liemers is een initiatief van de Liemerse Uitdaging en welzijnsorganisaties Welcom, Caleidoz en Mikado. Het event wordt georganiseerd voor bedrijven en maatschappelijke instellingen uit de gemeenten Westervoort, Duiven, Zevenaar, Rijnwaarden en Montferland. De beursvloer vindt plaats op maandag 20 november 2017 van 16.30 - 18.00 uur, in het Liemers College, locatie Landeweer, Stationspoort 36 in Zevenaar.

Voor meer info zie: http://liemerseuitdaging.nl/

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.