Autisme Ouder Initiatief

21
Jan
NieuwsGemeente Duiven
flyer van het initiatief met de woordwolken: aandacht voor jouw vragen, jouw verhaal, autisme in jouw gezin, voor jou!

Autisme in het gezin vraagt om veel geduld en extra energie. Waardevol voor veel ouders is contact met elkaar, om je ervaringen te delen en je verhaal te vertellen. In de gemeente Duiven kunnen ouders naar het Autisme Ouder Initiatief komen, dat regelmatig wordt georganiseerd.

Het is een plek waar we gezellig een kopje koffie of thee kunnen drinken en waar het ook juist mag gaan over jezelf. Een plek waar je als ouder met elkaar van gedachten kunt wisselen. War je terecht kunt met je zorgen, vragen en verhalen. Ervaringen en adviezen van andere ouders kunnen je inzicht geven en soms zeker ook een gevoel van herkenbaarheid. Ook kunnen de professionals, die themagericht of vraaggericht aanschuiven, je misschien verder helpen als je vragen hebt.

Aankondiging data

Ongeveer een keer in de maand is er een Autisme Ouder Initiatief bij cultureel centrum De OGtent in Duiven. Houd de facebookpagina 'Goed voor elkaar De Liemers' https://www.facebook.com/goedvoorelkaardeliemers/ in de gaten voor de aankondigingen. Daar staat een dag met een tijd bij vermeld.

Meer informatie over Autisme Ouder Initiatief?

Wil je meer weten over dit initiatief? Of heb je een vraag? Neem dan contact op met Ceril Katuin, via: 06- 22 00 69 74. Of stuur een mail naar mailto:ceril@autismeaandacht.nl

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.