Autisme Ouder Initiatief

17
Sep
Gemeente DuivenNieuws
beeld met allerlei tekstvakken over de bijeenkomst op 26 september 2018

Er is in Duiven een initiatief om te starten met een Autisme Ouder Initiatief. Ceril Katuin vertelt erover.

"Een plek waar je met elkaar van gedachten kunt wisselen, kunt luisteren naar elkaar, waar je vragen beantwoord worden. Waar je terecht kunt met je zorgen maar ook tips en handvatten kunt aanreiken en ontvangen. Maar hoe zou dit Autisme Ouder Initiatief eruit moeten gaan zien, welke 'ingrediënten' zijn er nodig? Dat zou ik graag met ouders/verzorgers van kinderen met autisme willen ontdekken.

Ik zit vol met ideeën en plannen en wil deze graag delen om er zo samen vooral een mooie, fijne plek van te gaan maken."

Ouders/verzorgers zijn van harte welkom om op woensdag 26 september 2018 aan te sluiten bij de eerste ontmoeting in het gemeentehuis van Duiven. Vanaf 19.30 staat de koffie/thee klaar. De avond start om 20.00 en duurt tot 22.00 uur.

Voor meer info mail naar ceril@autismeaandacht.nl of bel 06-22006974.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.