Alleen met kerst? Schuif tweede kerstdag aan bij restaurant Eet-Lokaal!

13
Nov
Gemeente ZevenaarNieuws

Heb jij er ook een hekel aan om met kerst alleen te eten? Wil je lekker dineren in een bijzonder gezelschap in een sfeervolle ambiance? Restaurant Eet-Lokaal in Zevenaar houdt op tweede kerstdag speciaal voor alleenwonenden / alleenstaanden een tafel vrij om met elkaar te dineren.

Pablo van Dick, eigenaar van Eet-Lokaal, raakte in oktober in gesprek met een van de gasten. Onderwerp was ‘het kerstdiner’ en hoe lastig dat kan zijn als je alleenstaand bent en buiten de deur wilt eten. Dit zette Pablo aan het denken en hij kwam op het idee om op tweede kerstdag iets speciaals te doen. Hij reserveert een tafel in het restaurant voor mensen die alleen zijn met kerst en die het leuk vinden om mensen uit de regio te treffen.

Pablo: “Het gaat om lekker eten in fijn gezelschap met een goed gesprek. Niet alleen zijn, maar samen met een of meerdere leeftijdsgenoten rond 60/70 jaar van het kerstdiner genieten. Positieve, leuke mensen die tijdens een diner gezellig met elkaar kunnen praten over de mooie dingen van het leven.”


Mocht je met kerst alleen zijn en geen zin hebben om te koken: meld je dan aan. Er wordt dan een plekje voor je gereserveerd. 


Voor meer informatie en reserveren kijk je op eet-lokaal.com/kerst/ of bel je naar 0316-242409.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.