18 mei: Start online cursus 'Voluit Leven'

1
May
Gemeente Zevenaar

Ben jij familie van /mantelzorger voor iemand met psychische problemen?  Zorgen voor je naaste(n) kan gevoelens van onmacht, spanning, verdriet, angst en onzekerheid geven. De online cursus ‘Voluit leven’ kan je helpen hiermee om te gaan.

Op maandag 18 mei van 19.30-21.00 uur start deze cursus. Door de huidige maatregelen is het niet mogelijk om groepsbijeenkomsten te plannen. Daarom ondersteunt GGNet Preventie mantelzorgers met een video-groepscursus die je via een app kunt volgen. Op deze manier kun je ook in contact komen met lotgenoten. 

 

De cursus is toegankelijk voor mensen waarbij de partner of de naaste binnen GGNet in behandeling is (en toestemming geeft voor deze cursus).

 

Aanmelden kan bij GGNet Preventie, 088 9331180 of per e-mail: preventie@ggnet.nl of www.ggnet.nl/preventie.

 

Meer informatie over de cursus vind je op https://ggnet.nl/cursussen/cursus-voluit-leven

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.