18 jaar en dan?!

22
Oct
NieuwsGemeente Zevenaar

Eindelijk 18! Je mag autorijden, je eigen biertje bestellen en stemmen. Maar je bent nu ook officieel volwassen en financieel onafhankelijk. Hoe pak je dat aan?

Informatieavond in Zevenaar op 29 oktober

29 oktober organiseert MEE Oost, in samenwerking met de gemeente, een informatieavond ’18 jaar, en dan?’ voor alle jongeren die woonachtig zijn in Zevenaar. Tijdens de avond komen diverse thema’s aan bod, zoals veranderingen van financiën, belastingaangifte, wet- &regelgeving en routes rond scholing en werk. Ook is een ervaringsdeskundige aanwezig.

Aanmelden

De informatieavond begint om 19.30 uur in het gemeentehuis in Zevenaar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Tina Venema via t.venema@zevenaar.nl.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.