1 oktober: verhuizing sociaal raadslieden Lobith

23
Sep
Gemeente Zevenaar

Per 1 oktober 2019 verhuizen de sociaal raadslieden locatie Lobith van Markt 8a naar Markt 5 (het gezondheidscentrum) in Lobith. De spreekuurtijden blijven ongewijzigd.

De actuele spreekuurtijden en meer informatie over de sociaal raadslieden van de STMR vindt u op www.stmr.nl/nl-nl/ons-aanbod/zorg-en-welzijn/sociaal-raadsliedenwerk.aspx. U kunt ook bellen met 0900 – 8433. Sociaal raadslieden geven informatie, advies en ondersteuning bij vragen over uitkeringen en voorzieningen, toeslagen en belastingen, financiën en schulden.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.