Gebiedsteams Goed voor elkaar

Wij zoeken naar praktische oplossingen. Dichtbij, in de wijk, samen met u.

Bij het Gebiedsteam kunt u terecht met al uw vragen over zorg en ondersteuning en voor het realiseren van ideeën. In het team zijn mensen van verschillende zorg- en welzijnsorganisaties actief. Het gebiedsteam zoekt naar praktische oplossingen voor uw vagen of problemen – klein of groot – rond zorg, opvoeding, ondersteuning of werk. Dat doen zij samen met u, met mensen in uw directe omgeving en met de vrijwilligers en organisaties in de wijk (het wijknetwerk). Als het nodig is, schakelen zij hulpmiddelen, professionele of specialistische zorg in.

Het gebiedsteam staat voor u klaar via (0316) 595 111 op maandag t/m donderdag van 8:30 – 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 – 12:30 uur. Op die manier kunnen wij u direct persoonlijk te woord staan of een afspraak in te plannen voor een bezoek bij u thuis. Ook kunt u een bezoek brengen van één van onze inloopspreekuren.

Inloopspreekuren

Babberich

Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3A, 6909 DW Babberich
Dinsdag 11.00 - 13.00 uur

Lathum

Jonkersschool, Kerkstraat 1, 6988 AE Lathum
Maandag 08.00 - 10.00 uur

Contact

Zo werken wij...

12
Apr

Locatie: Café Bij de Buren, Remigiusplein Duiven

Tijdstip: 16.00 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.