Yogales voor Gelrepashouders

12
Jun
Gemeente Duiven

Locatie: Budovereniging Yusei Gachi, Eltensestraat 2, Duiven

Tijdstip: 09.15 - 10.45

Yoga is geschikt voor iedereen! Wil jij ook heerlijk ontspannen? Uit je hoofd en in je lichaam? Even uit de dagelijkse hectiek? Karunya Yoga is een vrijwilligersinitiatief voor inwoners met een kleine beurs van de gemeente Duiven. Meenemen naar de les: een open mind, een groot badlaken of handdoek en een vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage wordt gekoppeld aan een goed doel. Jij doet iets goeds voor jezelf en daarmee ook nog iets goeds voor een ander.

Ontspan jij met ons mee?

Twijfel je misschien nog of heb je vragen? Neem dan contact op met Annet Schriemer (06-43 83 06 22). Je kunt je ook bij haar aanmelden.

*Om geen valse concurrentie te zijn voor yogadocenten in Duiven, wordt verzocht voor aanvang van de 1e les een Gelrepas of bewijs van de sociale dienst te laten zien.

Samen, doen, beleven...

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.