Wandelen op zondag

3
Nov
Gemeente Duiven

Locatie: verzamelen bij Horsterparklaan 3 Duiven

Tijdstip: 13.30 - 15.30 uur

Om de week, op elke zondag in de even weken, kunt u zich geheel vrijblijvend aansluiten bij de wandelaars.

Het startpunt bevindt zich in het Horsterpark in Duiven. Buiten bij het theehuis komen de wandelaars om 13.30 uur bij elkaar. Vanaf dat punt kunt u samen een route lopen van ongeveer 5 km. Is er animo voor een wandeling van 10 kilometer, dan kunt u ook daarvoor kiezen.
U hoeft zich niet aan- of af te melden. Kom gewoon als u zin heeft. Deelname is gratis, eventueel het kopje koffie achteraf is voor uw eigen rekening. Er zit geen coördinatie op deze groep, de wandelaars bepalen zelf de route.

Deelname is gratis.

Samen, doen, beleven...

22
Sep

Locatie: Gezondheidszorg De Liemers, Het Geerken 272, Westervoort

Tijdstip: 10.00-16.00 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.