Vrijdagmiddagborrel zo!Diva

12
Jun
Gemeente Zevenaar

Locatie: Café Bij de Buren, Remigiusplein Duiven

Tijdstip: 16.00 uur

zo!Diva is een groepje Duivenaren, die de gemeente Duiven op de kaart wil zetten.

Heb je leuke ideeën om Duiven nog meer in op de kaart te zetten? Kom dan naar één van de maandborrels. Iedere tweede vrijdag van de maand bij Café Bij de Buren, op het Remigiusplein in Duiven.

Hoe het begon

Het werd opgericht op 30 mei 2012. Aanleiding was de 50-jarige verjaardag van Lijst 7, een groep vrouwen die op 30 mei 1962 een partij opgericht hebben in gemeente Duiven en al snel de geuzennaam "De Wilde Vrouwen van Duiven" meekreeg.

Op 30 mei 2012 wilde zo!Diva Duiven herinneren aan deze vrouwen op een ludieke manier. We boden een mand met geraniums aan de locoburgemeester en wethouder Sjef van Groningen aan, die zo!Diva enthousiast ontving. Sindsdien is zo!Diva in gesprek met de wethouder over de uitvoering van haar plannen.

Op 23 augustus 2013 werd zo!Diva vastgelegd als stichting bij notaris Hekkelman.

Samen, doen, beleven...

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.