Trefpunt alleengaanden Zevenaar

4
May
Gemeente Zevenaar

Locatie: De Hooge Bongert 3, Zevenaar
Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur

Het Trefpunt is de ontmoetingsplek voor mensen zonder partner. Je kunt er nieuwe contacten opdoen om samen activiteiten ondernemen. Elke eerste zaterdag van de maand bent u tussen 14.00 – 16.00 uur welkom op De Hooge Bongert, De Hooge Bongert 3 in Zevenaar.

Bij de inloopbijeenkomsten van het Trefpunt kunt u in een ontspannen sfeer mensen ontmoeten die ook alleen wonen. De gemiddelde leeftijd is 60+, maar iedereen is welkom. Door met elkaar in gesprek te gaan, interesses en hobby’s te delen, kunnen nieuwe initiatieven ontstaan. Gezellig een kopje koffie drinken, samen gaan wandelen of naar de film gaan.

Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of zoekt u bijvoorbeeld een fietsmaatje, kom dan eens kijken bij het Trefpunt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Godschalk telefoon: (0316) 243 294/ e-mail: f.godschalk@caleidoz.nl

Samen, doen, beleven...

18
Apr

Locatie: De Sfinx, Dorpsdijk 16 in Lobith

Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.