Samen Sportief

13
Aug
Gemeente Zevenaar

Locatie: Clubgebouw atletiekbaan, Heerenmäten 4 in Zevenaar

Tijdstip: 16.00 - 18.00

Gezellig bewegen en samen eten!

Samen sportief is een nieuwe en ontspannen ontmoetingsactiviteit waarbij je op een prettige manier in beweging komt. Een praatje maken en nieuwe mensen ontmoeten staat centraal. Elke Samen Sportief sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.

Samen Sportief is iedere donderdag van 16.00 tot 18.00 uur. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Deelname is € 3,- per keer. Sportkleding en/of schoenen is handig, maar niet verplicht.

Aanmelden: graag vooraf aanmelden via samensportief@deliemersbreedtesport.nl of bel (0316) 529 339.

Samen Sportief is een initiatief van Caleidoz Welzijn en Atletiekvereniging de Liemers in samenwerking met Stichting de Liemers Breedtesport en vrijwilligers uit de buurt.

Samen, doen, beleven...

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.