Repair Café Westervoort-Duiven

24
Apr
Gemeente Duiven Gemeente Westervoort

Locatie: Serviceteam De Liemers

Tijdstip: 13.00 - 16.00 uur

Iedere woensdagmiddag is er een Repair Café voor inwoners van Westervoort en Duiven, in het gebouw van Serviceteam De Liemers (Noordelijke Parallelweg 1, tegenover de achterzijde van het station).

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Zoals kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen en speelgoed. Om dit te voorkomen kun je met je de spullen die kapot zijn een bezoek brengen aan het Repair Café. In het Repair Café ga je dan samen met deskundigen aan de slag het te repareren.  

Kijk ook eens op: https://www.facebook.com/groups/1697156503939646/

Samen, doen, beleven...

21
Apr

Locatie: verzamelen bij Horsterparklaan 3 Duiven

Tijdstip: 13.30 - 15.30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.