Meer Bewegen Voor Ouderen: Gym Lobith

23
Sep
Gemeente Zevenaar

Locatie: Gildehuis, Dorpsdijk 16 in Lobith

Tijdstip: 13.00 - 14.00 uur

Voor 50 plussers is het belangrijk om meer te bewegen. Bewegen is gezond voor lichaam en geest. Steeds meer onderzoek toont aan dat bewegen erg belangrijk is, veel ziektes komen minder voor bij mensen die aan bewegen doen. Maar ook geestelijk is bewegen heel erg goed, het gaat depressie tegen en mensen voelen zich opgewekt als ze aan bewegen hebben gedaan. Sociaal is het belangrijk, omdat je wekelijks een groep mensen tegen komt. Vaak wordt er met de groep koffie gedronken en bijgepraat.

Het programma tijdens de gym is heel afwisselend: Balspel, coördinatie oefeningen, vaardigheid in bewegen en lopen, leren samenwerken met elkaar, creativiteit (zelf iets bedenken), geheugentraining, ontspanningsoefeningen, oefeningen op muziek, badminton.

 

Iedere woensdag organiseert Caleidoz gym. Als u zich wilt aanmelden kunt u iedere werkdag van 9.00 tot 10.30 uur bellen met  (0316) 54 28 90. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Hendriks via a.hendriks@caleidoz.nl of (0316) 243 296.

 

 

 

Samen, doen, beleven...

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.