Lezing 'Pubers zijn leuk!'

29
Jan
Gemeente Zevenaar

Locatie: De Sfinx, Dorpsdijk 16 Lobith
Tijdstip: 19:30 uur

Op dinsdag 29 januari verzorgt opvoedkundige Tischa Neve de lezing: “Pubers zijn leuk”. De koffie staat voor je klaar vanaf 19.00 uur en de lezing start om 19.30 uur in De Sfinx in Lobith.

Inhoud lezing

Tischa Neve is kinderpsycholoog, opvoedkundige, moeder en pleegmoeder. Tijdens deze avond geeft ze voorbeelden en praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Ze gaat in op vragen als:

  • Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een puber?
  • Wat maakt de puberteit voor een kind zo lastig?
  • Hoe ga je daar het beste mee om?
  • Welke manieren van communiceren werkt het beste?
  • Hoe kun je de lol weer inzien van die worstelende puber?

Tischa bespreekt alles met humor, zelfspot, positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en jouw kind. Want elke puber is anders en elke ouder ook! Na afloop van de lezing is gelegenheid om vragen te stellen en zal haar boek met de gelijknamige titel verloot worden onder de aanwezigen.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.de-sfinx.nl en dan is deelname gratis. Bel voor meer info met 0316-542794. De ingang van jongerencentrum De Sfinx is te vinden aan de achterzijde van het Gildehuis aan de Dorpsdijk 16 in Lobith.

Samen, doen, beleven...

29
Jan

Locatie: De Sfinx, Dorpsdijk 16 Lobith
Tijdstip: 19:30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.