Hulp met laptop, iPad, mobieltje

30
May
Gemeente Westervoort

Locatie: Kulturhus De Nieuwhof

Tijdstip: 10.30-12.30 uur

Iedere donderdag is er van 10.30 - 12.30 uur weer een inloop, waarbij volwassenen en ouderen gratis vragen kunnen stellen over hun laptop, iPad of mobiele telefoon die zij gebruiken. Dit gebeurt in de ontmoetingsruimte van De Nieuwhof.

Stagiaires van het leerbedrijf helpen de bezoekers met het oplossen van hun problemen en beantwoorden gestelde vragen. De stagiaires van de opleiding Sociaal Cultureel werk zijn geen professionals, maar hebben veel ervaring en helpen waarbij het kan.

Het Kulturhus begint dit project naar aanleiding van vragen van volwassenen en ouderen die aangaven behoefte te hebben aan hulp of uitleg over het gebruik van de verschillende media apparaten die zij gebruiken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.denieuwhof.nl

Samen, doen, beleven...

25
May

Locatie: Bibliotheek in Lobith

Tijdstip: 10.15 - 11.30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.