Groenteplein (maandag)

27
May
Gemeente Westervoort

Locatie: oude basisschool: Vrouwenslag 61

Tijdstip: 10.00 - 12.00 uur

Elke maandag- en woensdagochtend is er actie op het groenteplein in Westervoort!

Het groenteplein is er om op een laagdrempelige wijze een ontmoetingsplaats te zijn tussen wijkbewoners onderling, tussen wijkbewoners en cliënten van maatschappelijke instellingen en tussen cliënten van maatschappelijke instellingen onderling. Op het groenteplein zijn verschillende stukken grond waar verschillende soorten groenten, kruiden en fruit geteeld worden. De verse groenten, kruiden en fruit worden verkocht in de groentekraam voor een klein prijsje.

Natuurlijk kan je ook terecht bij het groenteplein om een lekker kopje koffie/thee te drinken en gezellig een praatje te maken.

Samen, doen, beleven...

25
May

Locatie: Bibliotheek in Lobith

Tijdstip: 10.15 - 11.30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.