Fietsclub

24
Apr
Gemeente Duiven

Locatie: Theehuis Horsterpark

Tijdstip: 09.30 uur

Iedere twee weken op woensdagochtend.

Samen een heerlijk tochtje maken door mooie landschappen en omgeving? Naar een leuk plaatsje fietsen en ondertussen gezellig een praatje maken?

Elke woensdag (in de even weken) stapt een groep sportievelingen op de fiets om samen op pad te gaan. Er wordt ongeveer 35 kilometer gefietst, maar er wordt tussendoor ook even pauze genomen. Het gemiddelde fietstempo is ongeveer 20 km/uur. De groep is dus geschikt voor gebruikers van elektrische fietsen en voor de snelle fietser.

Fiets je gezellig met ons mee?

 

 

Samen, doen, beleven...

18
Apr

Locatie: De Sfinx, Dorpsdijk 16 in Lobith

Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.