Cre-aut

6
Sep
Gemeente Westervoort

 Locatie: Jongerencentrum Creon

Tijdstip: 18.30-20.30 uur

Jongerencentrum Creon is weer begonnen met de ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme. Dit is de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten deel te nemen. Het vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand, van 18.30 tot 20.30 uur, onder begeleiding van jongerenwerker Odette Haagsman, een stagiaire en een vrijwilliger. 

Er zijn twee groepen: een voor jongeren van 9 t/m 13 jaar en een groep voor 14 t/m 18 jaar. Allebei de groepen komen samen om 18.30 uur, maar doen een andere activiteit of Chill out. Elke maand krijg je een mail met meer informatie over de volgende keer.

Deelname kost € 2 per keer per persoon. Van dat geld kunnen we leuke activiteiten opzetten en eind van het schooljaar een trip naar een pretpark maken.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Odette@kulturhuswestervoort.nl.

 

 

 

Samen, doen, beleven...

22
Aug

Locatie: De Sfinx, Dorpsdijk 16 in Lobith

Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.