Contactgroep ouders en partners autisme

2
Feb
Gemeente Westervoort

Locatie: De Nieuwhof

Tijdstip: 19.30 - 21.30 uur

Contactgroep ouders en partners autisme is een ontmoetingsactiviteit voor ervaringsdeskundigen die in hun omgeving met autisme te maken hebben. Elke maand komt deze groep bij elkaar. De groep wil vooral gezellig kletsen, informatie en ervaringen delen met elkaar. Bij de eerste bijeenkomsten was er veel herkenning bij elkaar en dit werd als zeer prettig ervaren. Voorbeelden van onderwerpen zijn: Hoe verdeel jij de taken in het huis? Communicatie. Hoe breng jij structuur? Mijn omgeving begrijpt het niet!

Wanneer? Elke eerste dinsdag van de maand.

Kom gezellig langs, de koffie en thee staat klaar!

Samen, doen, beleven...

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.