Bordspelmiddag Zevenaar

26
May
Gemeente Zevenaar

Locatie: Steenhuizen 6

Tijdstip: 13.00 uur

Elke laatste zondag van de maand organiseert Spellengroep Jij Bent! uit Zevenaar een bordspellenmiddag voor jong en oud! De kast vol met spellen staat ter beschikking voor iedereen die het bordspel een warm hart toe draagt. Uiteraard mag je ook je eigen spel(len) meenemen!

Diverse mooie spellen (oud en nieuw) kunnen gespeeld worden (Er zijn mensen aanwezig die deze spellen kunnen uitleggen). Verder mag je ook je eigen versnaperingen meenemen als je dat wilt (NB: er is geen bar/horeca aanwezig behalve een koffiezetter/Senseo waar je tegen een kleine vergoeding koffie kunt krijgen). Kortom kan jij genieten van een prachtig bordspel? Kom dan een zondagmiddag spelen, je bent van harte welkom!

Samen, doen, beleven...

18
Apr

Locatie: De Sfinx, Dorpsdijk 16 in Lobith

Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.