Babypeutercafé Duiven

24
Apr
Gemeente Duiven

Locatie: Fuutstraat 50

Tijdstip: 09.30 - 11.30 uur

Ben je (groot)ouder of verzorger van een baby of peuter tussen de 0 en 4 jaar? En vind je het leuk om in Duiven andere ouders te leren kennen? Dan is het Babypeutercafé misschien wat voor jou. Onder leiding van Femke wordt elke twee weken het Babypeutercafé georganiseerd. De kinderen kunnen lekker samen spelen met het speelgoed. De ouders kletsen over luchtige dingen, maar ook over dingen waar ze misschien tegenaan lopen. Daarnaast wordt er elke twee weken een gastspreker uitgenodigd die de ouders bijpraat over een bepaald onderwerp.

Femke heet je graag welkom op woensdag en vrijdag van 9.30-11.30 uur. Aanmelden kan via telefoonnummer 06-85 06 61 74 of via e-mailadres babypeutercafeduiven@yahoo.nl. Aanmelden is fijn, maar je mag ook gewoon binnen lopen.

* we vragen een kleine bijdrage voor koffie of thee 

Samen, doen, beleven...

18
Apr

Locatie: De Sfinx, Dorpsdijk 16 in Lobith

Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.