Aanschuifdiner Huis van Droo

25
Apr
Gemeente Duiven

Locatie: Huis van Droo

Tijdstip: 17.00 - 19.00 uur

Speciaal voor ouderen en alleenstaande in de Liemers. Schuift u aan bij het Aanschuifdiner? U hoeft zelf niet te koken en leert andere mensen kennen. Onder het genot van een hapje en een drankje worden leuke gesprekken gevoerd. Misschien leert u mensen kennen waarmee u contact houdt? Of misschien is het gewoon een gezellig avondje uit.

Eet u ook een hapje mee?

Het Aanschuifdiner is elke donderdagavond van 17.00 tot 19.00 uur in het Huis van Droo. U betaalt 7,50 euro, dit is exclusief drankjes. Aanmelden kan via het Dienstencentrum op telefoonnummer 0316-282032 of via dienstencentrum@mikado-welzijn.nl.

Samen, doen, beleven...

21
Apr

Locatie: verzamelen bij Horsterparklaan 3 Duiven

Tijdstip: 13.30 - 15.30 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.